TIMO LEHTONEN (tallipäällikkö)

Toiminta 2018

27.10.2018
Yhteislenkkinä 2 h sauvavellus Hiittenharjulla ja 12km. Matka kohti
talven kisoja jatkuu suunnitellusti ja hyvällä joukolla.

   

 

7.10.2018
Yhteislenkkiä joukolla Huovinretkellä Säkylänharjun hienoissa syysmaisemissa.

     


30.9.2018

Yhteislenkkiä Hiitteharjulla, sauvavaellusta 2h

 

23.9.2018
Yhteislenkkiä Euran Kiperissä , rullahiihtoa


9.9.2018
Yhteilenkkiä Hiittenharjun maastoissa Kuvia

 

26.8.2018
Omat harjoitus tempot Köyliön Yttilässä, matkana 10km Kuvia

28.7.2018

     

Tallimme on mukana vahvasti myös Säkylä Triathlonin järjestely
tehtävissä, hoitamalla se pyöräilyosuuden liikenteenohjausjärjestelyt.
Tule paikanpäälle seuraamaan, osallistumaan ja nauttimaan komeasta urheilutapahtumasta kunnassamme.  Tapahtuma lehti

23.6.2018

Yhteislenkkiä Hiitteharjulla. 3h sauvavaellus Juhannusaaton ratoksi

ja Lavia- Kauvatsa akselilla pyörälenkkiä

     

17.6.2018

Talli Kakskerran lenkillä Hirvensalossa. Lisää kuvia


Tuloksia

3.6.2018

Pyöräilyn yhteislenkki Köyliö-Kokemäki-Harjavalta alueella

    

19.5.2018

Tallin ydinryhmän yhteislenkki Hiitteharjulla sauvavaelluksena ,
jonka jälkeen illanvietto Panelisssa Timo Lehtimäen isännöimänä.

Lisää kuvia

 

15.5.2018

Tapahtuman arvonnassa onnetar suosi lahjakortilla Sportia Euraan Laura Välilää.

 ONNITTELUT!

 

Neljäkymmentä pyöräilijää taivalsi kansallismaisemissa
KÖYLIÖNJÄRVEN PYÖRÄILY JÄLLEEN VUODEN TAUON JÄLKEEN


Perinteinen liikuntatapahtuma Köyliönjärven pyöräily toteutettiin jälleen välivuoden jälkeen helatorstaina 10. toukokuuta. Aikaisemmin Lallien hiihtojaoston järjestämä tapahtuma siirtyi nyt kuntoilijoiden oman kestävyystallin TT TALLIN järjestettäväksi. Periaate säilyi entisenlaisena, eli peruslenkkeinä olivat sekä koko järven kierto (n 30km) että puolikkaat (18 ja 22 km). Toki mukaan osallistuttiin monesta muustakin eri suunnasta ja lenkkejä sovellettiin, kukin oman mieltymyksensä mukaan. Ilmoittautumis-ja huoltopiste oli Kepolassa, tallin kotitukikohdassa Kookantie 1:ssa. Huoltopisteellä pääsi nauttimaan pullakahvi ja mehut, mikä olikin suosittua helteisenä tapahtumapäivänä. Mukaan ilmoittautui vajaat neljäkymmentä (38) kuntoilijaa eri puolilta maakuntaa ja lähialueelta. Osallistujia oli mm. Nakkilasta, Kokemäeltä, Eurasta ja tietysti Säkylän alueelta. Olipa vierailijoita mukana jopa Helsingistä ja Hattulasta saakka.
Useat tapahtumat samaan aikaan ja loistava helatorstain sää ehkä hieman rajoittivat osanottajamäärää, mutta järjestäjän taholta oltiin kuitenkin tyytyväisiä määrään, koska takana kuitenkin yksi välivuosi järjestelyissä. Osanottajat ottivat tapahtuman uudelleen järjestämisen kannustavasti ja positiivisella mielellä vastaan. Tämä tarkoittanee sitä, että tapahtuma saanee jatkoa myös kaudella 2019.
Järjestäjien taholta todettiin myös, että tapahtuma oli tällä kertaa hyväntekeväisyystapahtuma ja sen tuotto suunnattiin tällä kertaa Säkylän kunnan ikääntyvien toiminnan tukemiseen. Tänä vuonna tuotto kohdennettiin kunnan järjestämän kerho – ja päivätoiminnan kauden päättävän kevätjuhlan järjestelyjen tukemiseen.
Tapahtuman pääpalkintona olleen arvokkaan lahjakortin Sportia Euraan voitti Laura Välilä.

- Olemme tyytyväisiä tapahtuman onnistumiseen ja ennen kaikkea osallistujien hyvään ja positiiviseen vastaanottoon. Toki samoilla järjestelyillä ja resursseilla olisimme pystyneet palvelemaan suurempaakin joukkoa. Välivuosi varmasti vaikutti hieman osanottajamäärään, mutta kun pystyimme suunnilleen samaan kuin ennenkin, niin ehdottomasti suunnittelemme jatkoa myös ensi vuonna, toteaa tallipäällikkö Timo Lehtonen TT TALLI:sta.
 

10.5.2018

Tapahtuman mainos

Kuntoilijoiden ryhmä TT TALLI kerää varoja ikääntyvien toiminnan tukemiseen

KÖYLIÖN JÄRVEN PYÖRÄILY- TAPAHTUMA JÄLLEEN HELATORSTAINA


Välivuoden jälkeen pyöräillään Köyliönjärven pyöräily tapahtuma jälleen 10. toukokuuta eli helatorstaina.
Tapahtuma toteutetaan entiseen tapaan perinteikkään Köyliönjärven kauniissa maisemissa.
Matkoja voi valita oman makunsa ja jaksamisensa mukaan aina koko järven kiertämisestä, joka on kolme kymmentä kilometriä pituudeltaan tai vain puolikkaita, jotka ovat kahdeksantoista tai kaksikymmentä kaksi kilometriä. Reittejä voi muutenkin yhdistellä vaikka kotiovelta, oleellista on että osallistujat käyvät tapahtuman ilmoittautumis-ja lähtöpaikalla, joka sijaitsee TT TALLIN kotiositteessa, Kookantie 1:ssa. Tapahtuma-aika on klo aamu yhdeksästä aina klo kahteen asti iltapäivällä.
Tapahtumasta kertyneet varat (osanottomaksu 5€) lahjoitetaan Säkylän kunnan ikääntyvän väestön toiminnan tukemiseen. Jokaiselle tarjotaan osanottomaksua vastaan mehu / pullakahvit ja samalla jaetaan tietoa mm. pyöräilyn turvarusteista, koska tapahtuma osa kansallista Pyöräilyviikkoa.
Lisätietoa tapahtumasta löytyy myös TT TALLIN koti- ja Facebook sivuilta.

– Olemme järjestäjinä halunneet palauttaa tämän mukavan ja kaiken kansan, myös lapsiperheiden tapahtuman välivuoden jälkeen jälleen ohjelmaan. Lallien hiihtojaoston aikanaan alulle laittama tapahtuma on vuosittain kerännyt noin viitisenkymmentä osallistujaa ja sitä pyrimme nyt hieman pienillä uudistuksilla myös kasvattamaan.
Toivomme että esimerkiksi työyhteisöt, yhdistykset, perheet tai mitkä tahansa yhteisöt ottavat tämän haasteena ja kannustavat läheisensä mukaan keväiseen ja mukavaan liikuntatapahtumaan. Kun vielä kertyneet varat lahjoitetaan hyvään tarkoitukseen, niin mikä sen mukavampi tapa on aloittaa kevään liikuntakausi tästä tapahtumasta, toteaa järjestäjän edustajana TT TALLIN tallipäällikkö Timo Lehtonen.


18.3.2018
Tallin kevään toimintaa

17.3.2018
Tallin jäsenet hyvällä joukolla Vuokatti hiihtoon, vapaa 50km, perinteinen 50km ja vapaa 30km

7.3.2018
Tallin mestaruus ampumahiihdossa klo 17.00 Harrin Patilla.
järjestelyt tyyliin "kasari, eli ladut kelkalla maastossa jne.

23.2.2018

Tallin mestaruus vapaalla tyylillä Harrin Patilla klo 18.

10.2.2018

Tallin perinteisen hiihdon mestaruuskilpailu Jämi42 tapahtuman yhteydessä klo 11.00

4.2.2018
Kaikki kuntoliikkujat!

Tallimme ydinryhmä Karpaasit on aloittanut haasteellisen jäsenhankintakampanjan, joka ulottuu nyt aluksi ainakin 31.5.2018 asti. Tavoitteena on löytää tallimme toimintaan
mukaan mahdollisimman monta aktivista kuntoliikkujaa kestävyysliikunnan alalta. Kuten aiemmin jo kirjoittelimme, mitään kriteereitä lajien, iän sukupuolen tai minkään muunkaan rajoitteen suhteen ei ole. Pääasia että olette kiinnostuneet kestävyysliikunnasta. Ei tarvitse kilpailla ellei sitä itse halua. Emme ole seura, vaan ryhmä joka pyrkii ajamaan kunto- ja kestävysliikunnan ja samalla mahdollistaa muidenkin samanhenkisten osallistuminen.

Siksi toivommekin , että autat meitä tässä kampanjassa. Näin saamme laajan ja kattavan verkoston aikaiseksi. Jos et itse ole nyt juuri kiinnostunut asiasta, niin anna vinkki kaverillesi tai vinkki meille, niin pyritään innostamaan kuntoilijoita yhdessä.
Tätä saa jakaa aivan vapaasti.

Koska ryhmämme kilpailee hankinnassa myös keskenään, niin tässä yhteystiedot Karpaasi ryhmästä.
Eniten jäseniä kerännyt Karpaasi palkitaan ja myös parhaat vinkkien antajat huomioidaan ja palkitaan myös.
Lähesty siis häntä näissä merkeissä, joka sinusta tuntuu tutuimmalta:

http://www.ttlehtonen.fi/tttalli/jasenet/

Tallin toiminnan perusteet löydät täältä:

http://www.ttlehtonen.fi/tttalli/perusteita/

Tulevaa toimintaa avaamme tässä jo sen verran , että talven aikana jäsenemme ahkerasti ottavat osaa eri kuntotapahtumiin joko lappu rinnassa tai ilman. Pyrimme järjestämään myös tallin mestaruuskisat niin perinteisen kuin vapaan hiihdossa ja ampumahiihdossa "kasari" tyyliin. I osa on perinteisen mestaruuden ratkominen Jämi42 tapahtuman yhteydessä 10. helmikuuta Jämillä ja matka siis 42km. Sen lisäksi vapaan tyylin mestaruus 10km matkalla Säkylän Harrin Patilla 23.2 perjantaina. Ampumahiihdon kuninkuus ratkaistaan Harrin Patilla myös näillä näkymin 7.3 keskiviikko illalla. Näiden osalta seuraa ilmoitteluamme. Ja kaikkiin on vapaa pääsy.

Mutta koska kilpailu ei ole ydin asia vaan kestävyysliikkuminen,
tulossa on kevään aikana ainakin alueen muiden toimijoiden kanssa suunniteltu kestävyysliikunnan esittely tilaisuus hyvin monipuolisesti ja joka samalla on tutustumistilaisuus tallin toimintaan ja osa myös jäsenhankinta kampanjaa. Tästä tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Tulossa myös hyväntekeväisyystapahtumana järjestettävä Köyliönjärven pyöräily tapahtuma toukokuun aikana. Senkin kohde ja suunnittelu on vielä kesken , mutta tiedotamme lähempänä.

Toiminnastamme voi lukea täältä:
http://www.ttlehtonen.fi/tttalli/perusteita/

Liikunnallista ja aurinkoista kevättä kaikille liikunnan ystäville ja tavataan näissä merkeissä laduilla, poluilla, jäillä ja missä tahansa, missä hengästyy ja hikoilee sekä nauttii luonnostamme liikunnan avulla. Se on nyt juurikin parhaimmillaan.

Tallipäällikkö
-Timppa-