TIMO LEHTONEN (tallipäällikkö)

Toiminta 2018

18.3.2018
Tallin kevään toimintaa

17.3.2018
Tallin jäsenet hyvällä joukolla Vuokatti hiihtoon, vapaa 50km, perinteinen 50km ja vapaa 30km

7.3.2018
Tallin mestaruus ampumahiihdossa klo 17.00 Harrin Patilla.
järjestelyt tyyliin "kasari, eli ladut kelkalla maastossa jne.

23.2.2018

Tallin mestaruus vapaalla tyylillä Harrin Patilla klo 18.

10.2.2018

Tallin perinteisen hiihdon mestaruuskilpailu Jämi42 tapahtuman yhteydessä klo 11.00

4.2.2018
Kaikki kuntoliikkujat!

Tallimme ydinryhmä Karpaasit on aloittanut haasteellisen jäsenhankintakampanjan, joka ulottuu nyt aluksi ainakin 31.5.2018 asti. Tavoitteena on löytää tallimme toimintaan
mukaan mahdollisimman monta aktivista kuntoliikkujaa kestävyysliikunnan alalta. Kuten aiemmin jo kirjoittelimme, mitään kriteereitä lajien, iän sukupuolen tai minkään muunkaan rajoitteen suhteen ei ole. Pääasia että olette kiinnostuneet kestävyysliikunnasta. Ei tarvitse kilpailla ellei sitä itse halua. Emme ole seura, vaan ryhmä joka pyrkii ajamaan kunto- ja kestävysliikunnan ja samalla mahdollistaa muidenkin samanhenkisten osallistuminen.

Siksi toivommekin , että autat meitä tässä kampanjassa. Näin saamme laajan ja kattavan verkoston aikaiseksi. Jos et itse ole nyt juuri kiinnostunut asiasta, niin anna vinkki kaverillesi tai vinkki meille, niin pyritään innostamaan kuntoilijoita yhdessä.
Tätä saa jakaa aivan vapaasti.

Koska ryhmämme kilpailee hankinnassa myös keskenään, niin tässä yhteystiedot Karpaasi ryhmästä.
Eniten jäseniä kerännyt Karpaasi palkitaan ja myös parhaat vinkkien antajat huomioidaan ja palkitaan myös.
Lähesty siis häntä näissä merkeissä, joka sinusta tuntuu tutuimmalta:

http://www.ttlehtonen.fi/tttalli/jasenet/

Tallin toiminnan perusteet löydät täältä:

http://www.ttlehtonen.fi/tttalli/perusteita/

Tulevaa toimintaa avaamme tässä jo sen verran , että talven aikana jäsenemme ahkerasti ottavat osaa eri kuntotapahtumiin joko lappu rinnassa tai ilman. Pyrimme järjestämään myös tallin mestaruuskisat niin perinteisen kuin vapaan hiihdossa ja ampumahiihdossa "kasari" tyyliin. I osa on perinteisen mestaruuden ratkominen Jämi42 tapahtuman yhteydessä 10. helmikuuta Jämillä ja matka siis 42km. Sen lisäksi vapaan tyylin mestaruus 10km matkalla Säkylän Harrin Patilla 23.2 perjantaina. Ampumahiihdon kuninkuus ratkaistaan Harrin Patilla myös näillä näkymin 7.3 keskiviikko illalla. Näiden osalta seuraa ilmoitteluamme. Ja kaikkiin on vapaa pääsy.

Mutta koska kilpailu ei ole ydin asia vaan kestävyysliikkuminen,
tulossa on kevään aikana ainakin alueen muiden toimijoiden kanssa suunniteltu kestävyysliikunnan esittely tilaisuus hyvin monipuolisesti ja joka samalla on tutustumistilaisuus tallin toimintaan ja osa myös jäsenhankinta kampanjaa. Tästä tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Tulossa myös hyväntekeväisyystapahtumana järjestettävä Köyliönjärven pyöräily tapahtuma toukokuun aikana. Senkin kohde ja suunnittelu on vielä kesken , mutta tiedotamme lähempänä.

Toiminnastamme voi lukea täältä:
http://www.ttlehtonen.fi/tttalli/perusteita/

Liikunnallista ja aurinkoista kevättä kaikille liikunnan ystäville ja tavataan näissä merkeissä laduilla, poluilla, jäillä ja missä tahansa, missä hengästyy ja hikoilee sekä nauttii luonnostamme liikunnan avulla. Se on nyt juurikin parhaimmillaan.

Tallipäällikkö
-Timppa-